فروشگاه ادویه جات

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

فلفل سیاه بومی کشور هند و مناطق آسیای جنوبی است که برای سلامتی انسان خیلی مفید است.این ادویه میوه های خشک شدۀ تیره رنگ گیاه فلفل است که بیشترین داد و ستد را در بین ادویه ها دارد چون بیشترین مصرف را به خود اختصاص داده و در روی هر میز نهار و شامی پیدا می شود.

فلفل سیاه یک گیاه بالا رونده به حساب می آید که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه است و طعمی تند و سوزنده دارد.

فلفل سیاه و لاغری

این ادویه در تاریخ به پادشاه ادویه ها و طلای سیاه مشهور بوده و آنقدر گران بوده که با ارزش طلا برابری می کرده و خیلی از راهبان هندی در طول سفر به عنوان یک ماده انرژی زا از آن استفاده می کردند.در یونان باستان فلفل سیاه را به عنوان یک ادویه و در ضمن به مانند پول و هدیه در نظر می گرفتند.

فلفل سیاه به صورت هم تازه ،دانه و پودر شده موجود است و بیشتر در غذاها به عنوان یک ادویۀ خوش طعم به کار می رود و بوی کهنگی غذا را هم می گیرد. این ادویه از قدیم در طب سنتی بیشتر کشورها بوده و به عنوان یک ادویه گران قیمت و با خواص درمانی فلفل سیاه به فروش می رسید.فلفل سیاه در بعضی از کشورها به عنوان سیاه دانه شناخته می شود.

ارزش غذایی 100 گرم فلفل سیاه ؛ انرژی :255 کالری ، کربوهیدرات: 64.81گرم ،پروتئین:10.95 گرم ،چربی: 3.26 گرم  و فیبر: 26.5 گرم است.

خواص دارویی و درمانی فلفل سیاه بسیار زیاد است برخی از این خواص چون پیشگیری از پیری زودرس ،خواص ضد سرطانی ، بالا بردن گردش خون در پوست ، رفع شوره سر و آکنه  و جلوگیری از چاقی زیاد را دارد و با داشتن مواد معدنی مغذی چون آهن ، پتاسیم ،کلسیم ، فسفر ، فیبر و ویتامین های K ، C و B6 برای سلامتی پوست ، مو و بدن مفید است .

فلفل سیاه دارای طبعی گرم و خشک ، تقویت کننده معده و ضد نفخ است.این ادویه با پپرین موجود در خود رنگدانۀ پوست را تحریک کرده و جایگزین مناسبی برای درمان های شیمیایی است.البته تندی فلفل سیاه هم به خاطر وجود ماده شیمیایی پپرین در آن هست.

خیلی از مردم تصور می کنند که فلفل سیاه برای بدن انسان مفید است و از آن بطور روزمره در غذا ها به کار می برند. حتی نظر بر این است که می توانید به جای خریدن و استفاده از کرم ها و سرم های گرانقیمت برای شادابی و جوانی پوست تان ، فلفل سیاه را به همراه رژیم غذایی روزانه تان ارتزاق کنید.

فلفل سیاه قرن ها است که به عنوان یک ماده دارویی در درمان التهابات ،دردها ، ورم و اختلالات بدن کاربرد دارد.

بهتر است دانه های درشت فلفل سیاه را خودتان از بازار خریداری و در منزل آسیاب کنید تا از خلوص آن اطمینان بیشتری پیدا کنید.

خواص ضد چاقی فلفل سیاه

این ادویه متابولیسم بدن را بالا می برد و با تولید حرارت ، افزایش دمای بدن و تجزیۀ چربی های اضافه به لاغری انسان کمک زیادی می کند.این ادویه برای کسانی که رژیم لاغری دارند و نمی خواهند چاق شوند موثر است.

پپرین موجود در فلفل سیاه با تشکیل و تجمع سلول های چربی مبارزه می کند و از آنجاییکه فلفل سیاه یک مادۀ غذایی کم کالری است می توانیم در بیشتر غذاها از آن استفاده کنیم.

محققان هندی به مدت 6 ماه روی تعدادی موش تست کردند به چند تا از آنها فلفل سیاه خوراندند بعد از این مدت متوجه شدند موش هایی که فلفل سیاه خوردند درصد چربی ، میزان قند خون و وزن بدنشان کاهش یافته و استخوان بندی قویتری نسبت به موش هایی که تنها غذا های پر چرب مصرف کردند داشتند.

یا محققان انگلیسی ثابت کردند که که فلفل سیاه در کنترل جهش های ژن چاقی در بدن موثر است ، از تشکیل سلول های جدید چربی جلوگیری و به این طریق به لاغری افراد فربه کمک زیادی می کند.این ماده خوراکی سطح چربی رگهای بدن را هم کاهش می دهد.

بنا به نتایج مطالعاتی که تا حال انجام شده فلفل سیاه می تواند علائم سوزش قلب و هضم ناکافی غذا را برطرف کند و ماده پپیرین موجود در فلفل سیاه سیستم اعصاب شما را در بالاترین سطح آمادگی قرار می دهد و سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث مصرف هر چه بیشتر چربی های بدن می شود.

البته در بعضی مواقع در مورد نقش فلفل سیاه برای افزایش سوخت و ساز بدن افراط می شود ولی در واقع این اثر خیلی زیاد نیست و تا حدی اغراق آمیز است.همیشه تمرینات ورزشی در کنار استفاده از یک رژیم غذایی مناسب می تواند به لاغری یک فرد چاق کمک مؤثری بکند.

خواص ضد چاقی فلفل سیاه

طریقۀ مصرف فلفل سیاه برای سلامتی بدن و لاغری

  • فلفل سیاه چون طبعی گرم و خشک دارد بهتر است به همراه غذا های سرد و نفاخ مصرف شود تا از سردی و مضرات آن کاهش یابد.
  • به صورت معمول می توانید فلفل سیاه را به رژیم غذایی تان اضافه کنید و میل بفرمایید ، بهتر است فلفل سیاه در اواخر پخت غذا افزوده شود و اضافه کردن آن در حین پخت منجر به آزاد شدن روغن های فرار و عطر و طعم آن می شود. البته برای غذاهایی چون سوپ و خورش که به ملایمت پخته می شوند اضافه کردن فلفل در زمان پخت بهتر است و به خوش طعمی آن هم کمک می کند.
  • برای کاهش وزن با فلفل سیاه خوب است که یک نصف قاشق فلفل سیاه را در یک لیوان آب ولرم ریخته و کمی هم به آن عسل اضافه کنید و هر روز صبح آن را بنوشید که به لاغری شما کمک می کند.
  • مقداری آب در قوری بریزید تا روی حرارت به جوش آید بعد مقداری دانه فلفل سیاه را به همراه زنجبیل با عسل به آن اضافه کنید تا به مدت 5 دقیقه دم بکشد ، سپس آن را میل کنید.
  • به دمنوش فلفل سیاه هم می توانید کمی آب لیموی ترش تازه هم اضافه کنید.

طریقۀ مصرف فلفل سیاه برای لاغری

مضرات و محدویت های مصرف فلفل سیاه

  • فلفل سیاه دارای ماده ای بنام اگزالات است که سنگ کلیه را در بیماران کلیوی زیاد می کند بنابراین مصرف آن برای این افراد باید با نظر پزشک باشد.
  • تماس و آلودگی چشم و پوست با فلفل سیاه باعث سوزش ، قرمزی و خارش می شود.
  • مصرف زیاد فلفل سیاه در زنان باردار باعث سقط جنین می شود و یا زنان شیرده هم باید از آن کمتر استفاده کنند.
  • اسراف در مصرف فلفل سیاه باعث تاریکی و ضعف دید چشم می شود.
  • برای افرادی که ناراحتی معده دارند مضر است.
  • مصرف زیادی فلفل روی سلول های عصبی گوش و تعادل اثر منفی دارد بنابراین افرادی که کم شنوا هستند از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنند.
  • برای افرادی که سکته مغزی کردند یا تصلب شرائین دارند مفید نیست.
  • برای اشخاصی که سوزاک ، سفلیس ،سل ، بواسیر ،ناراحتی مجاری ادراری ، کم خونی ،آسم و ورم پروستات دارند مصرف فلفل ضرر دارد.
  • زیاده روی در مصرف فلفل سیاه در تابستان سبب افزایش حرارت بدن و خون دماغ می شود.
  • از دیدگاه طب ایرانی ، مصرف زیادی فلفل سیاه باعث می شود که حرارت بدن زیاد و رطوبت بدن کم شود و این عمل سبب خشکی ، چروکیدگی و تیرگی پوست بدن می گردد.
  • مصرف زیادی فلفل سیاه برای افرادی که غلظت بالای خون دارند مضر است چون این ماده غلظت خون را افزایش می دهد و در تداخل با داروهای رقیق کننده خون اختلال ایجاد می کند.

 

مضرات مصرف فلفل سیاه


پخش عمده انواع ادویه جات فله

فروشگاه بوبارد با افتخار مرغوب ترین ادویه جات را به صورت 100% خالص به صورت قلم (چوب) هم آسیاب شده پخش عمده ادویه جات و جزئی می باشد .

۰۲۱۵۵۵۸۳۳۹۵

  • نیلوفر حیدری
  • ۰
  • ۰

مقدمه

برخی افراد زردچوبه را زعفران هندی یا ادویۀ طلایی می نامند ، زردچوبه یک گیاهی بومی نواحی شرقی شبه قاره هند و حاره جنوبی است که آب و هوای گرمسیری و مرطوب برای رشد و نمو آن مناسب است و در قدیم به علت رنگ زرد و درخشانی که دارد برای رنگرزی پارچه های ابریشمی و پنبه ها استفاده می شد.

ادویه زردچوبه از ریشه یا ساقه زیر زمینی(ریزوم) گیاه زردچوبه گرفته می شود که با آسیاب کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد و این ماده یکی از اجزای مهم پودر کاری برای مصرف در غذا های تند است. زردچوبه یک ادویه ای است که باعث خوش رنگ کردن و خوشمزگی غذا ها می شود.

خواص زردچوبه برای قلب

زردچوبه برای هزاران سال است که به عنوان ادویه در غذا ها و یک داروی گیاهی در هند مورد استفاده قرار می گیرد و سرشار از کورکومینویدها است.زردچوبه در ایران کشت نمی شود و جزء محصولات وارداتی است.

براساس پایگاه داده های ملی تغذیه امریکا یک قاشق غذاخوری زردچوبه دارای 29 کالری ،0.9 گرم پروتئین ، 0.3 گرم چربی ، 6.3 گرم کربوهیدرات ،2 گرم فیبر و 0.3 گرم قند است.

در ضمن یک قاشق چای خوری زردچوبه 26% از نیاز روزانه انسان به منگنز ،16% به آهن ،5% به پتاسیم و 3% به ویتامین ها را تأمین می کند.

کورکومین یک ماده ای فعال در زردچوبه است که مسئول مزۀ تلخی و تندی زردچوبه است.

خواص دارویی زردچوبه برای قلب

خواص دارویی و درمانی زردچوبه

زردچوبه خواص دارویی و درمانی زیادی چون رفع التهابات مفاصل ، پیشگیری از آلزایمر ،درمان بیماریهای قلبی ، سرطان و دیابت نوع دو ، خواص ضد باکتریایی و ضدعفونی کنندگی را دارد.

زردچوبه را دوست قلب می نامند چون با کاهش التهاب ، استرس و دادن آرامش به فرد در سلامت قلبی و جلوگیری از سکته های مغزی و قلبی موثر است.

زردچوبه یکی از ادویه های معروف غذاهای هندی است که از آن در درمان جوش و آکنه گرفته تا علاج سلول های سرطانی و ضد افسردگی استفاده می شود و علاقه مندان زیادی را از سراسر جهان به خود جلب کرده است.

از دیدگاه طب سنتی این ادویه طبعی گرم و خشک دارد و در رفع انسداد کبد و گرفتگی ها مفید است.

برسی های جدید نشان می دهد که زردچوبه و مکمل های غذایی آن می تواند در درمان بیماری آرتریت و پوکی استخوان موثر باشد.چون داروهایی که امروز برای رفع امراض آرتریت و التهابات استخوانی مصرف می شوند دارای عوارض هستند پزشکان و پژوهشگران در پی آن می باشند که از بین گیاهان دارویی ،ماده ای جایگزین را پیدا کنند تا مشکل جانبی برای بیمار ایجاد نشود.

ماده ای در زردچوبه وجود دارد که نام آن کورکومین است که از ریشۀ گیاه زردچوبه گرفته می شود و زردی زردچوبه هم به خاطر این ماده است و بیشتر خواص دارویی و درمانی زردچوبه از این ماده نشأت می گیرد.

این ماده 3% از زردچوبه را تشکیل می دهد و در چربی ها حل می شود و چه بهتر که همراه غذاهای پرچرب ، زردچوبه مصرف شود و چون کورکومین به سختی در خون جذب می گردد خوردن زردچوبه با فلفل که پیپیرین دارد در جذب آن کمک زیادی می کند.

کورکومین خاصیت ضد لخته شدن پلاکت های خون را دارد و باعث می شود که از انسداد شریان های خونی ممانعت شود و در ضمن یک آنتی اکسیدان است و از بروز سرطان ها هم پیشگیری می کند و در کاهش کلسترول مضر بدن(LDL) هم خیلی مفید است.

همانطوریکه می دانید که بیماریهای قلبی عامل اول مرگ و میر انسان در جهان است و جای تعجبی ندارد که این بیماریها پیچیدگی زیادی دارند و عوامل زیادی روی آنها موثر است و زردچوبه ماده ای است که در معکوس کردن پیشرفت فرایند بیماریهای قلبی مفید است.

What is curcumin?

کورکومین چیست؟

کورکومین ماده ای است که در قلب باعث بهبودی عملکرد لایه درون رگی( اندوتلیوم) رگهای خونی می شود که در واقع لایه نازکی از سلول ها است که درون رگهای خونی و لنفاوی را پوشش می دهد. اگر این لایه های پوششی صحیح کار نکنند باعث ناتوانایی کنترل فشار و انعقاد خون در رگها می شود.ترکیبات کورکومین باعث کاهش فشار خون در انسان می شوند.

مصرف یک قاشق چای خوری زردچوبه در روز را برابر اثر 60 دقیقه تمرینات ورزشی می دانند و تحقیقات ثابت کرده است که زردچوبه کار بالا رفتن 70 تا 75 % ضربان قلب را در حین فعالیت بدنی و ورزشی در مدت زمان مذکور را انجام می دهد.

در ضمن زردچوبه با داشتن خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد و برای بیمارانی که جراحی قلب کردند استفاده از پودر زردچوبه مفید است و خطر حملۀ قلبی را در آنها کاهش می دهد.

[ux_banner height="37%" bg="1009" bg_pos="15% 100%"]

[text_box width="93" position_x="5" position_y="10" bg="rgba(66, 44, 44, 0.32)"]

فروش اینترنتی زردچوبه خالص

فروشگاه بوبارد با افتخار،مرغوب ترین ادویه جات قلم را به صورت ۱۰۰٪ خالص آسیاب کرده و به صورت عمده پخش می نماید، در صورت نیاز شما نمونه به سرتاسر کشور ارسال می گردد.

تماس : ۰۲۱۵۵۵۸۳۳۹۵

[button text="فروش عمده زردچوبه" link="https://boobard.com/product/wholesale-sales-of-turmeric/"]

[/text_box]

[/ux_banner]

زردچوبه به سوخت و ساز چربی های بدن و وزن کمک زیادی می کند و در نتیجه از تشکیل چربی دور قلب می کاهد.افزایش زردچوبه به رژیم غذایی بیماران قلبی مفید است و باعث می شود که التهابات قلبی آنها کاسته شود.

حدود 70 فرآورده دارویی از زردچوبه تهیه می شود که بیشتر آنها مربوط به رفع مشکلات صفرا و صفراآور است.

البته ورزش و فعالیت بدنی خیلی برای سلامتی انسان مفید است و به همراه تغذیۀ هر ماده مفیدی چون زردچوبه اهمیت دارد و هیچ جایگزینی برای تمرینات ورزشی وجود ندارد.

مقدار مصرف زردچوبه

مقدار مصرف زردچوبه و محدودیت های آن برای انسان

معمولاً 3 میلیگرم زردچوبه را برای هر کیلو گرم وزن انسان در روز تجویز می کنند یعنی برای یک فرد 90 کیلویی 270 میلیگرم است.البته برای مصرف مقادیر بالاتر از این حد هم تا حال ضرر و مشکلی دیده نشده است.

در مواردی هم برای بعضی از بیماریها چون سنگ کیسه صفرا و زخم معده هشدار می دهند که نباید زردچوبه بیش از حد مصرف شود و استفاده روزانه از زردچوبه را  تا 10 گرم هم توصیه می کنند.

و حتی برای بیمارانی که جراحی قلب کردند با وجود اینکه مصرف زردچوبه خیلی مفید است ولی استفاده زیاد از حد آن هم عواقب منفی دارد.البته می گویند که خوردن لیمو ترش به همراه زردچوبه مضرات آن را کاهش می دهد.

و یا برای بیمارانی که عمل جراحی دارند یک هفته قبل از عمل ضروری است که از زردچوبه خیلی کم استفاده کنند چون یک خواص ضد انعقادی دارد و برای بیمار خطرناک است.

روش مصرف زردچوبه در وعده های غذایی

  • زردچوبه را روی سالاد ، آبگوشت و سوپ ها می ریزند و می خورند.
  • زرچوبه را به صورت چای گیاهی و یا همراه با شیر مصرف می کنند.
  • زردچوبه را در بعضی از خورشت ها می ریزند و یا با مواد پروتئینی مصرف می کنند.
  • زرد چوبه را به صورت کپسول ژلاتینی 500 میلیگرمی هم مصرف می کنند که دوز مصرف یک گرم کورکومین در روز رعایت می شود.

شرایط نگهداری زرد چوبه

معمولاً زردچوبه را به صورت پودر در می آورند و در ظروف آلومنیومی و شیشه های رنگی(قهوه ای) با درب کاملاً بسته در جای خنک نگهداری می کنند چون زرد چوبه دارای رایحۀ معطر است و نداشتن این بوی خوب نشانۀ ماندگی و کهنه شدن زرد چوبه است که استفاده از آن توصیه نمی شود.

اسانس زردچوبه به مرور زمان و در اثر حرارت کاسته می شود و خاصیت خود را از دست می دهد.

ریشه و ریزوم زردچوبه برای نگهداری مناسب تر است چون در برابر حرارت مقاوم تر و ماندگاری آن بهتر صورت می گیرد.

  • نیلوفر حیدری