فروشگاه ادویه جات

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

زردچوبه چیست؟

زردچوبه یکی از ادویه‌های بسیار پر کاربرد در آشپزی ملل مختلف است که در فرهنگ پخت‌و‌پز ایرانیان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد. زردچوبه حاصل گیاهی است با همین نام که بیشتر در هندوستان کاشت می‌شود، از این رو از زردچوبه با نام زعفران هندی و ادویه طلایی نیز یاد می‌شود. این گیاه آسیایی پر خاصیت ترکیبات شیمایی مفیدی هم چون کورکومین، تورمرون، زینجی برون، فلاندرون، کارون، کامفور، کوکومون، چربی نشاسته، اسانس روغنی فرار و تورمرول و … دارد که به واسطه همین خواص نه تنها در بحث مصارف غذایی بلکه در بخش صنایع و داروسازی نیز دارای کاربردهای فراوانی است.

زردچوبه‌ خانگی که حالت آسیاب‌شده دارد در واقع پودری است که از آسیاب‌کردن  قلم زردچوبه به دست می‌آید. این قلم زردچوبه درشت همان ریشه‌ی گیاه زردچوبه است که به شکل غده های بلند و کشیده در زیر خاک رشد می‌کند که ریشه‌ها را پس از خارج کردن از زیر خاک، خشک و سپس آسیاب می کنند.

 

۳۰ خاصیت شگفت‌انگیز زردچوبه برای بدن

زردچوبه جزو آن دسته از گیاهان دارویی است که خاصیت‌های شگفت‌انگیزی در درمان برخی بیماری‌ها و اختلالات بدن دارد که در زیر به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

30 خاصیت شگفت انگیز زردچوبه برای بدن

  • زردچوبه و تقویت حافظه: ماده‌ای به نام آنتی‌اکسیدان کورکومین که در زردچوبه به وفور یافت می‌شود می‌تواند حافظه انسان را بهبود ببخشد و از اختلالاتی مانند آلزایمر و ... جلوگیری نماید.
  • زردچوبه و بیماری‌های گوارشی: در صورتی که از سوزش سر دل، درد یا التهاب و زخم معده، عفونت هلیکوباکتر پیلوری، از دست دادن اشتها، اسهال، گاز روده، سندرم روده تحریک پذیر و التهابات روده رنج می‌برید حتما مصرف زردچوبه را در رژیم غذایی خود قرار دهید. این ادویه باعث هضم بهتر غذا نیز می‌گردد.
  • زردچوبه و دیابت: از دیگر خواص بی‌نظیر زردچوبه تاثیر آن بر بهبود بیماری دیابت است بدین‌گونه که زرد چوبه میزان انسولین و تری گلیسرید را از طریق فعالیت آنتی‌اکسیدانی خود به حالت نرمال در می‌آورد و نهایتا سبب کاهش ابتلا و یا بهبود بیماری‌های دیابتی می‌شود.
  • زردچوبه و کبد چرب: طی تحقیقات اخیر زردچوبه نقش موثری در روند بهبود کبد چرب دارد. این ادویه سطح سرمی تری گلیسیرید، کلسترول LDL، کلسترول HDL و شاخص استرس اکسیداتیو را در این نوع بیماران کاهش می‌دهد تا از این طریق آنزیم‌های کبدی آن را کنترل نماید و موجب رفع این بیماری گردد.
  • زردچوبه و سرطان‌: سرطان یکی از بیماری‌های شایع قرن حاضر است که سالانه جان افراد زیادی را می‌‌گیرد. برای پیشگیری و مقابله با این بیماری می‌توان از زردچوبه در کنار استفاده از داروهای شیمیایی استفاده کرد زیرا آنتی‌اکسیدان موجود در زردچوبه از زیاد شدن رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری می‌کند.‌ کورکومین و ویتامین سی موجود در زردچوبه تاثیر قابل توجهی بر سم زدایی بدن دارد، به همین دلیل این گیاه یک داروی ضد سرطان قوی محسوب می‌شود.
  • زردچوبه و سلامت مغز: مصرف زردچوبه باعث تکثیر و بازسازی سلول های بنیادی عصبی مغز می‌شود. در واقع این ادویه معجزه‌آسا از طریق ترشح هورمون آرتورمیرون روی سلول‌هایی تاثیر می‌گذارد که در اثر بیماری‌‌های عصبی مانند سکته مغزی یا آلزایمر آسیب دیده‌اند.
  • زردچوبه و سلامت قلب: وقتی صحبت از این ادویه هزار خاصیت می‌شود نمی‌توان به نقش آن در کاهش و بهبود بیماری‌های قلبی و عروقی اشاره نکرد. زردچوبه از تشکیل پلاک در دیواره‌های قلب جلوگیری می‌کند تا از این طریق التهابات عروقی را کنترل نماید. هم‌چنین عصاره این گیاه کلسترول بد را کاهش می‌دهد.
  • زردچوبه و تقویت استخوان: زردچوبه با استفاده از مواد بی‌نظیر خود در ترکیب‌هایش می‌تواند التهابات مفصلی را التیام ببخشد.
  • زردچوبه و افسردگی: این ادویه از طریق کرکومین موجود در خود سبب می‌شود ناقلان عصب یعنی سرتونین و دوپامین تقویت شوند.
  • زردچوبه و جلوگیری از پیری: دیگر خاصیت زردچوبه خاصیت ضد پیری آن است چرا که مصرف این ادویه مانع از بروز برخی بیماری‌ها می‌شود و به طولانی شدن عمر کمک می‌کند.
  • زردچوبه و قاعدگی: به واسطه مصرف زردچوبه علائم قاعدگی و دردهای ناشی از آن بسیار کمتر خواهد شد.
  • زردچوبه و کاهش وزن: همان‌طور که گفته شد زردچوبه به کاهش کلسترول و قند خون بالا کمک می‌کند که این امر موجب جلوگیری از چاقی نیز می‌گردد. هم‌چنین زردچوبه با افزایش گرمای بدن متابولیسم را بالا می‌برد.
  • زردچوبه و پوست: آنتی اکسیدان‌های داخل زردچوبه موجب درمان آکنه و برخی بیماری‌های پوستی می‌گردند. از سوی دیگر این گیاه از کاهش خاصیت ارتجاعی پوست ناشی از نوردهی مزمن UVB جلوگیری می‌کند.
  •  زردچوبه و مو: جلوگیری از شوره سر و کاهش روند ریزش مو از دیگر فواید این ادویه است.
  • زردچوبه و افزایش ایمنی بدن: کورکومین موجود در زردچوبه یک آنتی‌اکسیدان قوی است  که این که آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند و میزان ایمنی بدن را افزایش می‌دهند.
  • زردچوبه و آلزایمر: طبق تحقیقات بیماری آلزایمر از رسوب کردن پروتئین‌هایی که به آن پلاک‌های آمیلوئید می‌گویند ایجاد می‌شود که مصرف زردچوبه در جلوگیری از این مورد نیز موثر است.
  • زردچوبه و تقویت سطوح سالم کلسترول: زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است که کاهش التهاب در بدن می تواند از سطوح سالم کلسترول پشتیبانی کند.
  • زردچوبه و کاهش استرس: زردچوبه می‌تواند به متعادل شدن هورمون‌های استرس کمک کند و افسردگی را کاهش دهد.
  • زردچوبه و سنگ مثانه: این ادویه محبوب ضد عفونت است و به دفع سنگ‌ مثانه کمک می‌کند.
  • زردچوبه و مشکلات رحم: بسیار جالب است که بدانید زردچوبه فعالیتی مشابه استروژن دارد و مصرف آن اختلالات هورمونی  را کاهش می‌دهد. هم چنین کورکومین موجود در این گیاه با تنظیم ترشح استروژن مانع از رشد سلول های آندومتر می‌شود. از سوی دیگر مصرف مقداری مشخص و طبق دستور از زردچوبه می‌تواند در درازمدت خاصیت اسپرم‌کشی ایجاد کند که از این طریق در طول قاعدگی و در طول دوره تخمک گذاری بعدی از بارداری جلوگیری می‌کند.

 

حال که با خواص متعدد زردچوبه آشنا شدید حتما مصرف این ادویه فوق‌العاده مفید را بیش از پیش در رژیم غذایی خود جای خواهید داد از این رو جهت خرید آسان قلم زردچوبه درشت می‌توانید به فروشگاه اینترنتی بوبارد که به طور خاص سال‌ها است در زمینه فروش عمده زردچوبه و سایر ادویه‌جات فعالیت می‌کند، مراجعه نمایید و به شکل آنلاین و غیر حضوری محصول مورد نظر خود را سفارش دهید تا در کمترین زمان ممکن بسته خود را در دسته‌بندی بهداشتی و کاملا با کیفیت درب منزل یا محل کار دریافت نمایید‌.

 

  • نیلوفر حیدری
  • ۰
  • ۰

فلفل  یک خوراکی با مزه غالبا تند است که در سراسر دنیا از آن  برای مزه‌دار کردن غذا و یا به صورت خام در کنار غذا استفاده  می‌شود. انواع مختلفی از این خوراکی وجود دارد که از لحاظ شکل ظاهری، رنگ، طعم و... با هم متفاوت هستند. پودر فلفل سیاه یکی از انواع مختلف فلفل است که استفاده بسیار زیادی دارد، از این ادویه برای طعم‌دهی به غذا، سالاد و... بهره‌گرفته می‌شود.

گیاه فلفل با ارتفاعی نهایتاً تا 60 سانتی‌متر فقط یکسال قابلیت رشد و باردهی دارد. فلفل به سرما حساس هست و برای رشد نیاز دارد که در درمایی مابین 18 تا 35 درجه سانتی‌گراد قرار بگیرید، دمای کمتر و بیشتر از این دو دما می‌تواند به گیاه فلفل آسیب بزند.

برگ‌های گیاه فلفل حالت بیضی مانند دارند و در اکثر مواقع نوک تیز هستند. گل‌های این گیاه معمولاً رنگی بین سفید و سفید مایل به زرد دارند، میوه‌های این گیاه را نیز، می‌تواند مخلوطی شکل و در رنگ‌های قرمز یا سبز طبقه‌بندی کرد که بعد از رسیدن طعم تندی پیدا می‌کند.

این ادویه تند را، می‌توان به صورت حضوری  یا از سایت‌هایی که کار فروش عمده فلفل سیاه، فروش ادویه‌های مختلف، فروش عمده فلفل قرمز و... را بر عهده دارند تهیه کرد.

 

تاریخچه فلفل

برای نخستین بار، در اواسط سال 1400 میلادی، توسط فیزیک‌دانی که کریستف کلمب را به هند همراهی کرده بود، گیاهی به نام فلفل معرفی شد. دلیل نام‌گذاری این گیاه به‌خاطر قوطی شکل بودن و تقریباً توخالی بودن این گیاه تند است. نام این گیاه برگرفته از کلمه لاتین کاپا، است که اشاره به ویژگی قوطی شکل و توخالی بودن آن دارد. انواع مختلف فلفل الانه در اکثر مناطق و کشورهای دنیا کشت می‌شود.

 

فلفل سیاه درشت یا پودر شده؟

فلفل سیاه درشت یا پودر شده؟

اگر در مورد خرید فلفل سیاه درشت یا فلفل سیاه پودر شده، از فردی ماهر سؤال کنید، او قطعاً به شما فلفل سیاه پودر نشده و درشت را توصیه خواهد کرد؛ چرا که فلفل سیاه پودر شده، زمانی که مدت زیادی بدون استفاده می‌ماند عطروطعم واقعی خود را از دست می‌دهد.

بهتر است با استفاده از هاون دستی یا آسیاب، زمان پخت غذا مقداری از آن را پودر کنید و داخل غذا استفاده نمایید. بعد از چشیدن غذا به‌راحتی متوجه تفاوت، طعم فلفل سیاه درشت و پودر شده خواهید شد.

البته اکثر افراد به دلیل اینکه در وقت خود صرفه‌جویی کنند، از پودر فلفل سیاه استفاده می‌کنند؛ چرا که کاملاً آماده است و نیازی به آسیاب کردن آن ندارند. نکته مهمی که هر فردی باید بداند، این هست که برای طعم دهی بهتر در غذا، فلفل را آخر طبخ استفاده کنید چون این ادویه هر چه بیشتر، حرارت ببیند رایحه خوب خود را، از دست می‌دهد.

 

انواع مختلف فلفل را بشناسید

دلمه‌ای: این نوع فلفل مزه شیرینی دارد و رنگ‌های آن قرمز، زرد، نارنجی و سبز است. کشورهای مبدا تولید فلفل را می‌توان مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی دانست. استفاده این نوع فلفل در آشپزی و سرو آن در کنار غذا بسیار رایج است.

فلفل پیکولو: زمانی که به طور کامل نرسیده باشد سبزرنگ است اما بعدها قرمز رنگ می‌شود. بیشتر در تهیه سس و ساندویچ استفاده می‌شود. قد پیکولو به 4 تا 6 سانتی‌متر می‌رسد و همچنین انتهای آنها مانند نوک پرندگان بافتی خمیده دارد.

گیلاسی: گیلاسی هم مانند پیکولو زمانی که به طور کامل نرسیده باشد، سبزرنگ است؛ اما بعد از رسیدن قرمزرنگ می‌شود. معمولاً شکلی قلبی مانند دارند و از فلفل‌دلمه‌ای عطر بیشتری دارند. معمولاً آبدار و شیرین‌اند و برای پرکردن داخل زیتون‌های بدون هسته، استفاده می‌شوند.

کوبایی: رنگ سبز متمایل به زرد و پوستی چروک از ویژگی‌های کوبایی هست. کوبایی نیز مانند پیکولو تندی ملایمی دارد. به دلیل پوست پرچین، گزینه خوبی برای سرخ کردن است. از کوبایی در پیتزا و کبابی کردن بهره‌گرفته می‌شود.

آناهیم: این فلفل رنگی سبز و قدی کشیده دارد. به دلیل اینکه زادگاه آن شهر آناهیم کالیفرنیاست، به این نام شناخته می‌شود. در غذاهای مکزیکی فلفل آناهیم جزو مواد اولیه درجه یک است. تندی ملایمی دارد و معمولاً در سس سالسا به‌صورت کبابی استفاده می‌شود.

هالوپینو: رنگ هالوپینو زمانی تا وقتی که نرسیده باشد سبز است که در اکثر اوقات در این حالت مصرف می‌شود؛ اما زمانی که برسد به رنگ‌ها قرمز، زرد و نارنجی نیز تبدیل می‌شود، پوست این گیاه صاف است و بافتی نرم دارد. هالوپینو از قدیم در مکزیک کشت می‌شد. هالوپینو در دستور تهیه برخی غذاها و ترشی‌ها جزو مواد اولیه مهم برای طعم‌دهی است. خشک شده این فلفل هم در برخی موارد کاربرد دارد.

فلفل‌های دانه‌ای: بیشترین فلفلی که ما در طول روز، استفاده می‌کنیم دانه‌های فلفل هستند که به سه صورت سیاه، قرمز و سفید یافت می‌شوند. هر سه این فلفل‌ها از گیاهpiper nigrum  گرفته می‌شوند و به‌صورت پودر،مورد استفاده قرار می‌گیرند. شناخته‌شده‌ترین اینها فلفل سیاه هست که پیشتر هم در این مقاله اشاره کردیم که خرید فلفل سیاه درشت نسبت به پودر آن بهتر است.

 

خواص مهم فلفل کدامند؟

خواص مهم فلفل کدامند؟

رفع کم‌خونی: یکی از اصلی‌ترین دلیل کم‌خونی در بدن کم‌شدن آهن است که از علائم آن می‌توانیم به خستگی بدن اشاره کنیم. فلفل‌دلمه‌ای قرمز، افزون  بر اینکه منبع غنی از  آهن است، ویتامین c  نیز دارد که باعث بهتر جذب شدن آهن از روده، می‌شود.

سلامتی چشم: افزودن فلفل به منوی غذایی  می‌تواند یک راه عالی برای جلوگیری از خطر ابتلای فرد به اختلالات و مشکلات بینایی شود. لئوتین که مصرف زیاد آن، می‌تواند باعث بهبود چشم شود، به مقدار زیادی در فلفل‌دلمه‌ای سبز و پاپریکا موجود است.

تقویت سیستم ایمنی بدن: ویتامین c که باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن انسان می‌شود، به مقدار زیادی در فلفل وجود دارد. بیشترین مقدار ویتامین c  در واریته فلفل‌دلمه‌ای قرمز یافت می‌شود.

سلامت پوست و مو: تقریبا تمامی فلفل‌ها شامل مقداری ویتامینE و  ویتامین c   هستند که  این ویتامین‌ها سبب جوان‌سازی، پوست و مو می‌شوند.

کاهش کلسترول، مسکن درد و التهاب: در فلفل‌دلمه‌ای قرمز، کپسایسین وجود دارد که خواص آن بسیار زیاد است، از جمله اینکه  سبب کم‌شدن دیابت، کلسترول بد و تسکین درد و التهاب می‌شود.

فلفل در هر نوعی که باشد خواص فوق‌العاده‌ای دارد و مصرف اصولی آن می‌تواند برای سلامتی بسیار مفید واقع شود. برای تهیه فلفل می‌توان از طریق بوبارد که از معتبرترین عمده فروش‌هایی که در کار فروش عمده فلفل سیاه یا فروش عمده فلفل قرمز و سایر فلفل‌ها هستند، اقدام کرد. سایت‌ معتبر بوبارد که در این زمینه فعالیت می‌کند که کار خرید را راحت‌تر می‌کند، همچنین مراجعه حضوری به برخی عطاری‌ها و میوه‌فروشی‌ها هم یکی دیگر از راه‌های تهیه فلفل خشک و تازه در انواع مختلف است.

  • نیلوفر حیدری
  • ۰
  • ۰

بدون شک حلوا یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین و درعین‌حال مقوی‌ترین خوراکی‌های سنتی کشور ایران و استان اردبیل است. از حلوا معمولاً در فصول سرد سال بسیار استفاده می‌شود. چرا که یکی از مؤلفه‌های مهم حلوا، خاصیت گرمای آن است. حلوا در کشور ما از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. به‌طوری‌که تقریباً تمام خانواده‌های ایرانی از این میان وعده خوشمزه استفاده می‌کنند.

برای کسانی که دوست دارند بدانند که این دسر و شیرینی خوشمزه چگونه تهیه می‌شود باید بگوییم که مواد نشاسته‌ای، مواد قندی و چربی‌ها از اصلی‌ترین مواد تشکیل‌دهنده حلوا به شمار می‌روند.

مواد تشکیل‌دهنده حلوا

همان‌طور که گفتیم مواد نشاسته‌ای، قندی و چربی‌ها مواد اصلی تشکیل‌دهنده حلوا هستند. اما به این سادگی‌ها هم نیست و برای پختن یک حلوای خوشمزه نیاز به مواد دیگری نیز است که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

آرد گندم، آرد سفید، آرد برنج، آرد نخودچی، آرد جوانه گندم و به‌طورکلی انواع آردها در پختن حلوا نقش مؤثری دارند. علاوه بر این کره و یا روغن نیز می‌تواند به شما برای پختن یک حلوای خوشمزه کمک کند. هم چنین شکر نیز به‌عنوان یک عنصر مهم در پختن حلوا به شمار می‌رود. برای اینکه حلوای شما خوش خوراک و خوشمزه باشد می‌توانید از هل، گلاب، زعفران، دارچین و به‌طورکلی انواع طعم‌دهنده‌های خوشمزه استفاده کنید.

موارد استفاده از حلوا

همان‌طور که اشاره کردیم، در کشور ما حلوا محبوبیت و مقبولیت بسیار بالایی دارد. به‌طورکلی از این خوراکی خوشمزه تقریباً در تمام مراسم‌های ختم استفاده می‌شود. علاوه بر این، کسانی که قصد دادن خیرات را نیز دارند معمولاً از حلوا استفاده می‌کنند.

علاوه بر این، معمولاً در سفره‌های افطاری نیز حلوا به‌عنوان یک خوراکی مفید قرار می‌گیرد. تهیه حلوا با آرد گندم می‌تواند طعم یک حلوای فوق‌العاده را به شما بدهد. برای این کار باید از موادی همچون؛ آرد گندم، شکر، روغن، آب، گلاب، زعفران، هل، پودر پسته، نارگیل و انواع خلال استفاده کرد.

نوع دیگری از حلوا وجود دارد که به آن حلوا با آرد سفید می‌گویند. برای تهیه این نوع حلوا نیز کافی است از موادی مانند آرد سفید، شیر کم‌چرب، شکر، گلاب، هل، روغن، زعفران و مغز بادام استفاده کنید.

چگونه یک حلوای خوش طعم تهیه کنیم

چگونه یک حلوای خوش طعم تهیه کنیم

حلوا به‌خودی‌خود، یک خوراکی فوق‌العاده خوش طعم و دلچسب است. البته برای اینکه این خوراکی خوش طعم و خوشمزه باشد، به طرز تهیه آن بستگی دارد. همان‌طور که می‌دانید مواد بسیار زیادی باید باهم ترکیب شود تا حلوا تولید شود. موادی که هرکدام از آنها اگر نباشد و یا به مقدار کافی وجود نداشته باشد، سبب می‌شود حلوای شما از طعم خوش خود فاصله بگیرد. پس برای تهیه یک حلوای خوش طعم، مواردی باید رعایت شود که در ادامه به معرفی برخی از آن‌ها می‌پردازیم؛

۱-انتخاب ادویه مناسب: یکی از مواردی که می‌تواند سبب خوش طعم شدن حلوا بشود، انتخاب ادویه مناسب است. ادویه می‌تواند در تعیین طعم حلوای شما، مؤثر باشد. به طوری که اگر بتوانید از ادویه‌های مناسب و تازه استفاده کنید، حلوایی فوق‌العاده برای شما تهیه می‌شود. اما اگر نتوانید از حلوایی مناسب و کاربردی استفاده کنید، بدون شک طعم خوش حلوا را از دست می‌دهید.

۲-ترکیب مناسب مواد و ادویه‌ها: از دیگر موارد مهم و تأثیرگذار در پخت حلوا، نوع ترکیب کردن مواد و ادویه‌های مناسب است. امکان دارد شما بهترین موارد را برای حلوای خود تهیه کرده باشید، اما باز هم بعد از پخت، متوجه شوید که حلوای شما طعم موردنظر را ندارد، به نظر شما دلیل این موضوع چیست؟

دلیل این است که شما نتوانسته‌اید که مواد و ادویه‌های خود را به‌خوبی با هم ترکیب کنید. ترکیب کردن به این معنا است که مواد را در زمان مناسب به حلوا اضافه نکرده‌اید و شاید از یک مواد زیاد استفاده کرده‌اید و از مواد دیگر یا کم استفاده کرده‌اید و یا به‌هیچ‌عنوان آن را به کار نبرده‌اید.

۳-زمان پخت‌وپز: موارد مهمی که در خصوص پختن حلوا باید به آن توجه کنیم زمان پخت‌وپز شما است. یک آشپز حرفه‌ای باید بداند که حلوا در چه مدت زمانی به‌خوبی پخته می‌شود. گاهی اوقات اگر حلوای شما مدت کمی را برای پخت‌وپز صرف کند طعم خوبی پیدا نکند و گاهی اوقات با زیاد پختن، حلوای شما طعم خوب خود را از دست می‌دهد. پس یک آشپز حرفه‌ای باید زمان پخت‌وپز حلوای خود را بداند.

فروش عمده هل

هل، یکی از مهم‌ترین مواد در تولید حلوا به شمار می‌رود. برای اینکه بتوانید حلوای خوش مزه تهیه کنید به هل خوب نیاز دارید. اگر قصد پختن حلوا، به تعداد زیاد را دارید. می‌توانید از خرید عمده هل استفاده کنید.

مجموعه بزرگ ما به‌عنوان یک مجموعه برای فروش عمده هل در خدمت شما عزیزان است. با مراجعه به این مرکز می‌توانید از قیمت ادویه‌جات عمده مخصوص و همچنین قیمت انواع ادویه بوبارد، آگاه شده و بهترین هل و ادویه‌جات را برای خود انتخاب کنید.

انتخابی که می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در طعم حلوای شما داشته باشد. پس به هیچ عنوان خرید یک هل مناسب و تازه به همراه ادویه های کاربردی را فراموش نکنید.

  • نیلوفر حیدری